
SELSKAPSMENY
3 RETTER 945,- 4 RETTER 1045,-
I våre priser inngår lokalleie. Vi sender gjerne våre bryllupspakker på forespørsel til post@strandrestaurant.no Dere kan fritt sette sammen deres egen 3 eller 4 retters meny.
ANKOMST
FINGERMAT 3 STK 155,-
Indrefilet på sprøstekt toast med skogsopp og smak av trøffel. Mini Pannekaker/Blinis med løyrom, rødløk og seterrømme. Sprø focaccia med Parmaskinke, brie og honning med oregano
FRUKT OG JORDBÆR 95,-
Utvalgte frukt sammen med aperitiffen. Jordbær i sesongen og tropiske frukter
SALTE UTVALGTE SNACKS 35,-
Potetgull, saltstenger og chillinøtter.
NATTMAT 95,-
Klassisk Wienerpølse med tilbehør.
FORRETT
(F)
SASHIMI BACKLOIN LAKS
Frøyalaks av ypperste kvalitet i tynne skiver på crispy salat. Sprø rischips, soyaglace, avokado og mango.
(F)
(F+SK+G+M)
PANNESTEKT KAMSKJELL
Clear Water kamskjell gyllenstekt med kremet pastinakkpuree. Sprø surdeigschips og parmaskinkecrisp.
(F+SK+G+M)
(F+M+G+E)
HVITVINSPOSJERT ØRRETFILET
Ørretfilet bakt på lav temperatur med hvitvin, Servert på Kremet blomkålpuré med salte krutonger og husets urteolje.
(F+M+G+E)
Sprøstekt chips av parmesanost og urteolje (M)
PARMASKINKE MED RICOTTAKREM
Sesongens tomater med balsamicoglaze og basilikum.
Sprøstekt chips av parmesanost og urteolje (M)
MELLOMRETT
(F+G)
HUSETS RØKTE LAKSERULL
Pisket rørosrømme, urter og crisp.
(F+G)
Vi kan tilpasse denne med andre oster og tilbehør. Nystekt fruktbrød følger med
OSTETALLERKEN
Italiensk tallegio og gorgonzola med aprikos.
Vi kan tilpasse denne med andre oster og tilbehør. Nystekt fruktbrød følger med
(G+M+N)
(M)
SESONGENS GRØNNE ASPARGES
Blancherte asparges serveres lune med klassisk hollandaise og parmaskinke.
(M)
HOVEDRETT
(M+SE)
LANGTIDSBAKT HJORTECAREE
Hjortecaree grillet og bakt i 3-4 timer servert med potet Anna, sesongens grønnsaker, rødvinsglace og gulerotpuree.
(M+SE)
(M+E+SE)
INDREFILET OKSE
Langtidsbakt Tournedos av oksefilet. Kremet Potetpuré, skogsopp med karamellisert småløk, porthvinsglace og smørbakt broccolini.
(M+E+SE)
(M+L)
ANDELÅR CONFIT
Klassisk Andelårconfit fra gårds-and. Kremet skogsopprisotto med chalotteløk og urter, appelsinsaus med demi glaze og grønne sprø spirer
(M+L)
(F+L+M)
ASIATISK STEKT LAKSEFILET
Laksefilet glasert med soya, ingefær, sitrongress og chilli. Pak Choy, asparges, potet purre og smørsaus med lime
(F+L+M)
DESSERT
(L+G+E)
CRISPY SJOKOLADEMOUSSE
Kirsebærcoulies, sorbet og sesongens bær.
(L+G+E)
(L+G+E+N)
GRAND DESSERT
Mangomousse, makron, sjokolade og bær på krystalisert hvit sjokolade. Kokkene komponerer med smakfulle dekorasjoner
(L+G+E+N)
(L+G+N+E)
SJOKOLADEFONDANT
Kirsebær trukket med portvin, karamellsaus og bourbon vaniljeis.
(L+G+N+E)
KIRSEBÆR SABAYONNE
Marinerte bær med sabayonne, crunch og mini sorbet. Jordbær og bringebær i sesong.(L+G+E+N)