
TAPASMENY
TAPASBUFFET M DESSERT 945,-
Vår tapasmeny for selskap Inkluderer 3 små desserter og lokalleie. Minimum 25 personer, mindre selskap kan arrangeres ved ekstra lokalleie
(G+L+M)
OKSEFILET I TYNNE SKIVER
Servert på sprø baguette toast med skogsopp, smak av trøffel og karse
(G+L+M)
(G+L+E)
ALBONDIGAS KJØTTBOLLER
Kjøttboller stekt i panne servert med husets tomatsaus
(G+L+E)
(L)
KYLLINGLÅR GRILLET MED BBQ SAUS
Gårdskylling
(L)
(L+M)
KLASSISK POTET ANNA
Bakt i ovn under press og sprøstekt i firkanter med maldonsalt
(L+M)
(SK+L)
SCAMPISPYD MED THAI KRYDDER
Chilli, ingefær, sitrongress og hvitløk. Grillet spyd serveres med lime og koriander
(SK+L)
SPICY LAKS MED SOYA GLAZE
Porsjonsskål med mangosalat og soyaglacert laks med chilliflakes
(E+G+L)
TORTILLA WRAP MED RØKT LAKS
Rullet wrap i bit med sitronaioli, røkt laks, koriander og finhakket rødløk
(E+G+L)
(L)
CHORIZO CLASSIC
Spansk sprøstekt pølse stekt på klassisk måte
(L)
PARMASKINKE
Lagret i 24 mnd og skåret av oss i tynne skiver servert på fat.
(L)
SPANSK MANCHEGO OST
Spansk ost skåret i trekanter servert på fat
(L)
(L)
TOMAT OG MOSARELLA BOCCONCHINI
Smakfulle tomater, Basilikum, olivenolje og bocconcini mozzarella kuler servert som salat.
(L)
(L+E)
SPANSK OMELETT
Smørstekt potet og løk. Bakt i langpanne med egg. Serveres i biter på fat
(L+E)
GRØNNE OLIVEN UTEN STEIN
Grønne mammut-oliven med spansk olivenolje
(G+L)
FOCCACIA
Nystekt fra vår baker levert hver dag
(G+L)
(G)
BRØDPINNER
Sprø salte bakte brødpinner av foccaciabrød perfekt til aioli
(G)
(E)
AIOLI
Klassisk aioli med hvitløk laget av våre kokker på huset
(E)
(G+L+E+N)
DESSERT
Creme brulee i porsjon, brownie med salt karamell og bringebærpanacotta med lærdalsbær, crisp og bærsaus
(G+L+E+N)